Feliciano es queda!

feliciano se queda

Ir a descargar 

Parlem de nou amb el Sindicat de Barri i amb el Feliciano. Agraïm la seva participació, el seu compromís, l’anàlisi i el suport que realitzen des de l’Ateneu La Base.

Moltes responsabilitats compartides entre la gestió estatal, l’Ajuntament de Barcelona i el veïnat a l’hora d’afrontar l’especulació immobiliària. De moment, al nostre barri, la solidaritat i la pressió veïnal és la millor arma per frenar els desnonaments i plantar cara als «voltors». La campanya de denuncia i pressió del Sindicat de Barri està aconseguint que casos com el del Feliciano trobin sortides en aquest panorama. L’única cosa que sabem és que «Feliciano es queda!»

Celebrem que l’Alejandro va ser el conductor del programa per primera vegada des de que va entrar a Radioactius. Gladys i Víctor realitzen una secció sobre «Los fondos buitres» i a més a més, van recol·lectar diverses càpsules pel barri de veïns i veïnes per conèixer quina és l’opinió que tenen sobre aquest tema.

Aprofitem també per anunciar, com a servei social, que la Violeta, la del so (La Seixanta-set), que porta 4 anys al barri, busca llogar pis al barri amb la seva parella, si algú si volgués posar en contacte escriviu-la a: viotitaos@gmail.com No volem que marxi!

Agraïm també a tots els presents: Esther, Jordi, Beñat, Silvia, Mohammed i Nerea, equip radioactius.
Caràtula: Violeta Ospina.

Un comentario sobre “Feliciano es queda!

Deja un comentario