Barcelona, una ciutat de novel·la

Ir a descargar

Aquest programa ha estat molt interessant perquè ha combinat seccions habituals amb alguna novetat infreqüent als nostres anteriors programes.

Comencem amb una entrevista que la Núria li va fer a l’escriptor del Poble-sec Xavi Barroso. Xavi ens va parlar de la seva última novel·la «Nunca serás inocente» i de la seva passió per la novel·la històrica que narra el pistolerisme de principis del segle XX a Barcelona. I de moltes coses més.

Després passem a tractar un tema interessant i curiós: els llocs que més ens agraden del Poble-sec i també els que menys ens agraden. Esther Repullo va fer una petita enquesta a alguns veïns. Les seves respostes fins i tot van ser contradictòries. O sigui, com la vida. Després d’escoltar els veïns i veïnes entaulem un debat entre els i les components de Radioactius. També hi va haver controvèrsia. I se’n van derivar idees d’allò més suggestives.

I va venir la secció de «El gilipolles de la quinzena» de la mà de Juan Carlos. Aquesta vegada, el gilipolles és un personatge col·lectiu: gairebé tota la humanitat. I això? Gairebé tota la humanitat és gilipolles? Per què? Per l’ús exagerat, cansí, infecciós i tot allò que vulgueu afegir del mòbil. El mòbil, aquest trasto que està amenaçant de fagocitar les nostres vides. Escolteu Juan Carlos, que fins i tot ens narra una carta d’un mòbil al seu propietari.

Bé. I fins aquí el programa de la quinzena. No negareu que no és una joia que cal escoltar sense demora. Ah, i tot amenitzat per una banda sonora que va de David Bowie a Rosalía passant per Mercedes Ferrer i Juan Perro. Va. No espereu més


					

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s