5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Ir a descargar

Ràdio-Actius ha tingut la sort de ser la radio que retransmet algunes de les reflexions i sensacions sorgides del 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que va tenir lloc els dies 27 i 28 de maig.

Aquest congrés ha aplegat al Teatre Lliure professionals del Treball Social, l’Educació Social, la Psicologia i la Pedagogia. Ho ha fet sota l’objectiu de:

NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social

Dos dies intensos amb ponències, taules rodones i sessions per compartir experiències reals que posen en pràctica la innovació d’aquests professionals per contribuir al benestar de la societat per la que treballen.

Acompanya’ns a escoltar com organitzadors, professionals i ponents d’aquest congrés reflexionen sobre els reptes amb que es troben els Serveis Socials. Però també ens comparteixen experiències que demostren que lo seu és vocacional i que treballen de forma rigorosa per impactar positivament en la vida d’aquelles persones que atenen. La seva feina és la de multiplicar el benestar social.

Fes click i ajudan’s en la nostra missió d’apropar els Serveis Socials a tota la ciutadania. Es tracta de serveis oferts per persones que es dediquen en cos i ànima a donar eines que promoguin el benestar i l’autonomia.

Deja un comentario