Radioactius des de La Raposa

Radioactius des de La Raposa_mixdown from Radioactius Poble Sec on Vimeo.

Avui un programa sobre projectes liderats per dones. “Ràdioactius des de La Raposa” ens presenta aquest espai feminista del barri, molt més que un bar vegà i una llibreria feminista; La Raposa és un espai obert a les veïnes i als veïns. A més, la Marta Pérez, de Poble-sec Feminista, ens parla del Protocol contra l’assetjament sexual a la Festa Major, tot un exemple de com plantar cara a les violències envers les dones a l’espai públic. I per acabar, podeu escoltar a Las Chicas de Oro i a una de les participants del projecte teatral “S’estenen”. Gràcies a La Natalia i a l’Alba de La Raposa per ser les nostres amfitriones i a la Gelma, la Glòria, la Núria, la Marisa i la Cruz per participar al programa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s