A taula! 10 anys – Reportatge al matí

Des de la Plaça del Sortidor «A taula! – Cicle de cultura i gastronomia» del Centre Cívic Sortidor – celebra el 30 de setembre de 2017 deu anys de vida, divulgant la cultura gastronòmica i els bons hàbits alimentaris. L’equip de Radioactius va estar durant la celebració, emetent en directe amb una selecció musical relacionada amb el menjar i una gran quantitat de preguntes destinades als participants, talleristes i col·lectius que van fer part de les diverses activitats.

En aquest reportatge pots escoltar un suculent grup d’entrevistes sobre alimentació saludable, fermentació artística i social, l’acte de cuinar en comunitat, la gastronomia com a cultura, el taste de vins, els peixos de la Mediterrània i molt més. Vam estar amb nosaltres parlant: Marta Ruiz de A Taula!, Ariadna Rodríguez de Nyamnaym – Espai La fermentadora, Mercè Homar de Més que menjar – Esmorzars saludables, Anna Bozzano de Taller Tastet de mar, Maribel Creus anomenada la «Veïna cuinera», el Bru i el Ferran, participants del talle de la Mercé Homar, Cèsar Mates de Taller Tast Dinàmic de vins, entre altres tants convidats que van passar pels micròfons.

Aquest programa va ser realitzat gràcies a la invitació especial del Centre Cívic El Sortidor. Amb la locució de Jordi Valmaseda, Laia Otero i Juan Carlos Rodriguez; el suport i la producció d’Esther García, Begoña Marín i Mireia Salvador; l’enregistrament, edició i selecció musical de Violeta Ospina.

El següent capítol d’aquesta celebració va ser emès a la tarda, no deixi d’escoltar-: A taula! Tertúlia amb cafè.


Desde la Plaza del Sortidor «A taula! – Cicle de cultura i gastronomía» del Centro Cívico El Sortidor – celebra el 30 de septiembre de 2017 diez años de vida, divulgando la cultura gastronomica y los buenos hábitos alimenticios. El equipo de Radioactius estuvo durante la celebración, emitiendo en directo con una selección musical relacionada con la comida y una gran cantidad de preguntas destinadas a los participantes, talleristas y colectivos que hicieron parte de las diversas actividades.

En este reportaje de la mañana puedes escuchar un suculento grupo de entrevistas sobre alimentación saludable, fermentación artística y social, el acto cocinar en comunidad, la gastronomía como cultura, los vinos, los pescados del Mediterráneo y mucho más. Estuvimos con Marta Ruiz de A Taula, Ariadna Rodríguez de Nyamnaym – Espai La FermentadoraMercè Homar de Esmorzars saludablesAnna Bozzano de Taller Tastet de mar, Maribel Creus llamada la «veïna cuinera», Bry y Ferran, participantes del taller de Mercè Homar, Cèsar Matas de Taller Tast dinàmic de vins, entre otros tantos invitados que pasaron por los micrófonos de Radioactius.

Este programa fue realizado gracias a la invitación especial del Centro Cívico El Sortidor. Con la locución de Jordi Valmaseda, Laia Otero y Juan Carlos Rodriguez; el apoyo y la producción de Esther García, Begoña Marín y Mireia Salvador; la grabación, edición y selección musical de Violeta Ospina del equipo Radioactius.

El siguiente capítulo de esta celebración fue emitido en la tarde, no deje de escucharlo: A taula! Tertúlia amb café.


Créditos música radioactiva para A taula!: «Quero Xamón» de Xabarit Club/ «Calçots populars» de Lo Petit Comité (Cover de «Song 2» de Blur)/ «Yo voy ganao» de Systema Solar/ «Margarita Ville» y «Cheeseburger In Paradise» de Jimmy Buffett / «Pina Colada» de Escape / «Tea For Two» de Django Reinhardt & Stephane Grappelli / «Mojo picón» de Juan Carlos Senante…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s