Tallers Oberts al Poble-sec

 

El Poble-sec és un dels barris de la ciutat amb més activitat artística i cultural i també amb major número de tallers artesans. Avui, dediquem el nostre programa a tots els tallers i associacions del barri que han participat aquest cap de setmana al projecte Tallers Oberts.

Aquesta iniciativa va néixer al barri ja fa uns 10 anys amb la intenció de donar a conèixer el treball dels tallers artesans de diverses disciplines artístiques i afavorir que els veïns i veïnes coneguin els processos de creació i s’apropin a l’art d’una manera diferent.

Si voleu conèixer de la mà de l’equip de Ràdioactius a alguns dels tallers que han participat, no deixeu d’escoltar el programa. Gràcies a l’Hector Iburo i la Núria Aguadé, co-directors del CC El Sortidor, a Federico Sancho, Nicolàs Guede i Paula Troillet, de l’Associació Porta Roja, i a Jordi Rimbau, del taller de fusta Torn i més, per participar com a convidats al nostre programa.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s