Gent sense llar, llars sense gent

Los trapecistas de Poble-sec from Radioactius Poble Sec on Vimeo.

El tema de la gent sense llar és un dels que més preocupen als veïns i veïnes del Poble-sec. Són ciutadans i ciutadanes que conviuen al barri, als carrers, parcs, places i caixers; ens incomoda la seva presència i ens plantegen moltes preguntes, però la veritat és que coneixen molt poc de les seves vides, les seves experiències i les seves necessitats.

En aquest programa hem contat amb la participació del Dani Callis i Jesús Marcos, de la Fundació Arrels, i la Mercé Gascó i la Teresa del Centre Residencial d’Inclusió de Creu dels Molers, de Sant Joan de Déu Serveis Socials . Tots ells i elles, ens han explicat de primera mà quina és la situació que viuen aquestes persones, quins són els serveis que ofereixen des de les seves entitats i quines són les dificultats amb les que es troben.

Agraïm especialment el testimoni de la Teresa i el Jesús, que vam explicar la duresa de dormir al carrer i com qualsevol persona pot veure que, per diferents circumstàncies, es trenquen les seves vides «normalitzades» i s’aboquen a la marginació i l’exclusió social.

Gràcies també a l’equip de Ràdioactius: Nico Olmedo, Adrià Arnau, Violeta Ospina, Beñat Iturria, Juan Carlos Rodriguez, Begoña Marín, Mireia Fort i Esther García, per fer possible el programa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s