Micro Lila

garden-nature-park-flower.jpg
Photo by Pixabay on Pexels.com

Ir a descargar

Us presentem «Micro Lila», un programa relitzat per les dones que han participat al projecte i que és el resultat d’un treball en equip entre dones diverses i que volen fer ràdio i fer-la amb una clara visió de gènere.

En aquest programa parlem, amb una mirada feminista, sobre les relacions afectiu-sexuals, de com els estereotips de gènere han condicionat la nostra manera d’entendre l’amor, les relacions de parella i fins i tot la sexualitat.

Parlem de sexe, de coitocentrisme, de plaer femení, de pornografia, de diversitat sexual i de diversitat en la manera d’amar.

Parlem també de micromasclismes, del masclisme més quotidià i que moltes vegades assumim com a «normal» dins els rols de la parella.

De tot això i molt més, hem reflexionat al nostre programa amb l’objectiu de fer arribar les nostres veus molt i molt més enllà del Poble-sec.

Moltes gràcies a totes les dones que han participat al projecte, a les que han posat les seves veus i a les que no, perquè entre totes hem fet un gran equip de treball, un grup de dones valentes, fortes i creatives, unides per la ràdio i per les ganes de lluitar per la igualtat de gènere.

Gràcies també al Districte de Sants-Montjuïc pel suport que ha donat a «Micròfon Lila», a l’associació Cúrcuma, al Centre Cívic El Sortidor, a La Base i a la Laia Otero i la Violeta Ospina de Ràdioactius.

Esperem que gaudiu del programa i que sigui el primer de molts.

Un comentario sobre “Micro Lila

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s