Sant Jordi: la festa de la cultura

IMG-20190423-WA0046

Ir a descargar

Aquest any, la diada de Sant Jordi ha estat especial per Ràdioactius, ja que vam fer una de les coses que més ens agrada, agafar l’equip i fer ràdio a la plaça.

Lluny de la massificació del centre, ens vam apropar a un lloc singular del barri, els Jardins de Favià Puigserver, on el Petit Montjuïc, un bar amb molt d’encant, amb el suport de l’Associació de Comerciants del Poble-sec, va organitzar una festa dedicada a la cultura i l’art en un entorn natural amb música en viu i activitats per grans i petits.

Obrim el nostre programa amb una entrevista a la Regidora del Districte de Sants-Montjuïc, la Laura Pérez, i a la Consellera del nostre barri, la Carolina López. Les dues ens expliquen com han passat la diada, quins espais del barri han visitat i quins llibres els han cridat l’atenció. Parlem de literatura feminista, del nou centre LGTBI, del dia de la visibilitat lésbica que es celebra aquesta setmana i de com Barcelona a esdevingut un referent en materia de drets i respecte a la diversitat sexual. Una entrevista molt interessant i com no, amb unes recomanacions literàries amb visió de gènere.

Seguim amb més entrevistes! Parlem de la festa de Sant Jordi i dels Jardins de Montjuïc amb la Marta Baldó, del Petit Montjuïc, i la Lena i l’Amparo, de Teatre Cafuné, unes apassionades de la muntanya de Montjuïc i del legat històric i cultural dels seus jardins.

I per últim, parlem amb el Matuke, un músic polifacètic i enamorat de la seva professió i de la bona música amb la que ens ha acompanyat de fons durant tot el programa.

Gràcies a totes les persones del nostre equip que van fer possible aquest programa i a totes les convidades que ens han fet aquest Sant Jordi tant especial.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s