Akelarre Ràdioactiu: bruixes del Poble-sec

Ir a descargar

Aquesta setmana us portem un programa ple de màgia dedicat a uns éssers que desperten per a bé o per a mal, la nostra imaginació. Parlem de les bruixes, de les reals i de les que són ficció; De les que van patir la caça de bruixes i van ser cremades i de les que prenen els carrers avui amb força; De rituals i remeis embruixats; I com no, de les bruixes del Poble-sec sempre acompanyades del Gat Sírius.

Comencem l’Akelarre Ràdioactiu recordant totes aquelles dones que van ser perseguides, jutjades i assassinades com a bruixes per no encaixar amb els estàndards socials de “bona dona”, i ens reivindiquem davant del foc com les nétes de les bruixes que no van poder cremar. Les bruixes de Ràdioactius ens sabem sàvies, empoderades i pronunciant malèfics conjurs contra tots aquells que pertorben la pau social.

Tenim la sort de tenir unes convidades històriques a l’Akelarre d’avui. Elles són les bruixes del Poble-sec acompanyades del Gat Sírius. Hem entrevistat a la Marga de Diables del Poble-sec que ens presenta a les bruixes que els acompanyen i una de les seves bèsties, el gat Sírius.

Les sàvies bruixes de Radioactius ens porten seccions molt interessants on ens comparteixen diferents sabers “bruixils”. L’Alejandra ens comparteix els seus conjurs i remeis naturals, amb receptes que podreu apuntar i posar en pràctica. La Núria ens porta una secció on fem un repàs històric del món del cinema i la literatura i com es representen les bruixes segons cada dècada. No us la perdeu perquè hi ha recomanacions que són imperdibles. La nostra bruixa Isabel, ens parla de les bruixes del Nord, les Bruixes de Zugarramundi, ens explica com eren i com vivien.

Abans d’acabar el programa, no us perdeu la secció del “Gilipollas de la quinzena”, qui serà aquesta setmana l’afortunat o afortunada? I ara sí, per acabar, la nostra bruixeta Silvia ens porta un conte on les protagonistes continuen essent les bruixes.

Gràcies a la Marga de Diables del Poble-sec i a l’equip Ràdioactiu: Silvia, Núria, Alejandra, Isabel, Juan Carlos, Esther R., Esther G., Ezequiel i Alejandro al so. Esperem que gaudiu d’aquest Akelarre radiofònic!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s