Poemes propis i aliens, sempre nostres

Ir a descargar

Ja tenim aquí la primavera amb totes les seves conseqüències, els dies són més llargs, comença a fer caloreta i el temps és canviant i imprevisible com el que vam patir la diada de Sant Jordi on va haver-hi de tot: sol, pluja, vent i calamarsa. Des de Radioactius volem donar tot el nostre suport a tots els llibreters i us animem a comprar més llibres que mai per mirar de restituir les pèrdues per l’aiguat i també fem una crida a l’Ajuntament i institucions perque es posin les piles i donin suport aquest gremi que es juga molt en un sol dia i en el futur es cedeixin espais, porxades, o carpes en condicions.

Aquest Sant Jordi, Juan Carlos, el nostre intrèpid reporter va anar a les paredetes de la plaça de la Bella Dorita i va entrevistar en Ferran Baile de la Bibliomusicineta i els Joves Units del Poblesec, esteu atents a les seves indicacions i propostes doncs sonen molt bé… us ho perdreu? Doncs vinga, vinga…. a escoltar el nostre programa!

Daltra banda, estem contents perquè després de dos anys és el nostre primer programa sense mascaretes i més contents encara perque aquest 2022 estem d’aniversaris: la nostra entranyable Salseta de Poblesec fa 45 anys i segueixen animant festes de tots els barris de barcelona i de tots el pobles de Catalunya, i molt aprop  de casa nostra la Bodega Saltó fa 20 anys!!! I Desde radioactius els desitgem moltes felicitats i llarga vida d’èxits i alegries.

Doncs en aquest programa a cavall entre Sant Jordi i el Festival internacional de la poesia, que aquest mes de maig es celebra a Vitora (Álava), ens hem animat a fer una tria de diferents poemes  i llegir-los per vosaltres. El nostre company Tomàs Cerdà ens sorpren amb un poema propi, la Raquel ens porta dos poemes molt intensos i fervents, en Juan Carlos ens llegeix un bonic poema de la nostra amiga i periodista Sònia Garcia i la Núria ens porta dos potents poemes de l’artista polifacètic  Emilio López Mateo (MILO MOLOKO)… els hem fet nostres per vosaltres i estem convençuts de que no us deixaran indeferents!

Per acabar en Tomàs ens porta un concurs que a nosaltres ens ha encantat ¿sou capaços  de reconèixer una cançó sense la seva melodia? Doncs sí en Tomàs ens ha llegit algunes estrofes de diferents cançons  i no creieu que és tant fàcil reconèixer-les ….a veure si les endevineu totes!

De entre els temes musicals que sonen al llarg del nostre programa d’avui us volem destacar  4: 

1.“Lo único Real” de Salva Criado, que el 8 de maig el podeu escoltar a la sala New Fizz de Barcelona i que ben segur algú ja ha escoltat més d’una vegada a la Bodega Saltó.

2.“Amanece de colores” de Fernando Smiles.

3.“ Ojalà” del grup The Cortijo Experience i

4, “A ningún lugar” de los Eléctricos, que aquest 30 d’abril toquen a les 20 h al casal de Trinitat Nova de Barcelona (bona música, gratis i l’aire lliure).

Només ens queda agrair a la Bibliomusicineteca per acollir-nos i a l’Esther M i  l’Alejandro que avui han estats els tècnics que han possible que tots plegats ens ho passem d’allò més be!  

Esteu molt  atents a aquest mes de maig…que hi haurà un grapat de programes superinteresaants!!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s