Tertúlia radiofònica a l’Escola Popular de Salut

Ir a descargar

Aquest és un programa de Ràdioactius molt especial des de la Casa del Mar i fruit d’una de les sessions de l’Escola Popular de Salut del Poble Sec. Que què és l’Escola Popular de Salut? Doncs un espai per compartir sabers i activitats que ens fan sentir bé, entenent la salut des del plaer i les relacions socials entre veïns i veïns.

Al programa d’avui hem parlat de la problemàtica dels Caixers i Bancs i la no atenció presencial, així com de la digitalització i la bretxa digital entre la població més gran. També s’ha posat sobre la taula el debat sobre el mal ús dels patinets i les bicicletes i la brutícia dels carrers. Hem vist la llum però, parlant d’iniciatives veïnals del barri com el «Cuidem Montjuïc». Per acabar, hem compartit diferents activitats culturals per a la setmana vinent.

L’Escola Popular de Salut ha estat impulsada per la Taula de Salut Comunitària del Poble Sec formada per les següents entitats i serveis: Pla Comunitari del Poble Sec- Cooperasec, Agència de Salut Pública de Barcelona, Baixem al carrer i Acompanyem a la gent Gran de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, CAP Manso, CAP les Hortes, Casa del Mar i Centre de Serveis Socials del Poble Sec.

Moltes gràcies a l’Alejandro, la Josefa, la Maria Lluisa, el Teodoro, la Rosa, la Pepita, la Isabel, la Pilar, la María, el Joan, la Patro, la Mariana, les Montses, les Raquels i l’Esther per participar en el programa d’avui.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s