Contra les violències masclistes, tendresa radical

Ir a descargar

Aquest programa el dediquem a reflexionar juntes al voltant de tot allò que fa imprescindible que el 25N sigui una jornada de lluita, de sensibilització i de visibilització.

Un any més, Ràdio-Actius ha estat present a la manifestació unitària de Barcelona contra les violències masclistes i allí hem aprofitat per preguntar a les veïnes del Poble-Sec per què creuen important aquesta manifestació. A més, la Isabela ens porta una poema que ens acompanya a enfocar el 25N des de la tendresa: el respecte cap a les dones és senzill, només calen ganes d’estimar i de jugar.

La nostra Esther Repullo li explica a la Mireia i a la Núria en què ha consistit el projecte “Prenem la paraula!” impulsat per la Comissió Jove del Pla Comunitari. Aquest cicle de tallers per als joves del barri, enfocat a prevenir les violències masclistes, va ser guanyador del Premi 25N del 2021 i avui ens en fa balanç.

Reflexionem juntes sobre com el masclisme està arrelat a la societat i es cola per les escletxes menys pensades i acabem recuperant el “Gilipollas de la quincena” on el Tomàs i l’Antonio no deixen passar per alt la polèmica de la llei “Solo sí o sí” i com part de la judicatura l’ha interpretat.

Et convidem a passar una estona de bona ràdio amb nosaltres!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s