L’acompanyament com a medicina

Ir a descargar

En aquest programa recorrem junts temes com la importància de les xarxes de suport quan passes per un problema de salut, coneixem la història vital real d’algunes de les santes mes conegudes, com santa Eulàlia o santa Rita; donem el nostre punt de vista a la polèmica de la setmana amb la gilipollas de la quincena i acabarem amb un joc musical divertidíssim.
Parlem de les malalties reumatològiques i dels transplantaments de cor i de com l’acompanyament i la xarxa de suport son claus en aquestes situacions. Ho fem amb la Montse Llopart i la Isabel Sánchez del Club de la Cremallera -un grup de suport entre persones que han passat per un transplantament de cor- i la Carolina Rubio, de la Lliga Reumatològica Catalana (Reu+).
Descobrim les històries de violència contra nenes que hi ha darrera d’algunes de les més conegudes Santes del catolicisme de la mà de l’Ester Repullo. El Tomàs, un programa més, es consolida com el nostre millor artista quan es traca d’explicar el “gilipollas de la quincena” i el Juan Carlos ens fa riure i ballar amb un joc musical d’allò més original.

Oh benvinguts, passeu, passeu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s