CAP VEÏNA FORA DEL BARRI!!!

Ir a descargar

Seguim amb la lluita, no volem cap veïna fora del barri!

Fa temps que a la ciutat de Barcelona i més concretament al nostre barri grans tenidors pressionen les veïnes per abandonar les seves vivendes. Això és així perque volen reconvertir aquestes vivendes en pisos turístics i/o te temporada, amb preus desorbitats,  doncs no els importa ni el contracte en vigor ni l’arrelament ni res de res, es volen omplir les butxaques especulant, per ells és tan sols un negoci, per nosaltres, la notra llar i la lluitarem.

Avui obrim el programa entrevistant al Sindicat de Barri, i en Sergi i la Lucia ens expliquen els blocs actualment afectats i animen a les entitats del Barrri a adherir-se al manifest  per donar-hi suport.

Aquí teniu l’enllaç: 

https://descontrol.cat/form-wiew/20

Continuem parlant de l’especulació i l’habitatge amb L’Antonio i L’Isabella que ens presenta un còmic molt adient.

En Juan Carlos entrevista a membres de la Plataforma de Paral·lel 149 que ens expliquen què estant fent per a recuperar l’antic edifici de la Tresoreria de la Seguretat Social que porta buit des del 2012,  i per mirar de que es cedeixi el seu ús  pel barri i les seves entitats.

Finalment l’Alejandro entrevista una entitat centenària del barri, l’Escacs Club Comtal, que també va estar present el passat dissabte 20-5-2023 a la Mostra d’Entitats del Poble-Sec.

Us desitgem  que gaudiu d’una horeta d’informació i entreteniment, animant a tothom a mobilitzar-se per ajudar a mantenir el nostre barri viu i actiu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s