Anem al gimnàs?

Ir a descargar

En aquesta ocasió us parlem d’un espai que tothom coneix: el Gimnàs, aquest espai on podem fer exercici, sociabilitzar i inclús fer el mandrós. De Gimnasos n’hi ha molts i de molts tipus però nosaltres avui us parlem d’un molt especial.

La Núria condueix el programa on la Isabela entrevista la Lara Cáceres, directora del Gimnàs Social Sant Pau, i ens parlen de totes les visicituds viscudes, de com vam fer front a la pandèmia i de com es segueixen re-inventant fent una picada d’ull a totes les entitats veïnes del Poble-Sec, Raval i Sant Antoni per seguir donant servei i enxarxant els barris. Per si no ho sabeu aquest gimnàs es diu social perque durant els matins donen suport a aquelles persones que viuen al carrer, donant servei de dutxa, roba neta i àpats i per les tardes fan diferents activitats esportives on tothom té cabuda encara que no tinguis papers reglats i a més dispossa d’un tercer vestuari on qualsevol persona sigui quin sigui él seu gènere pugui trobar un espai segur, no és fantàstic? També per aquells que sovint ens apuntem al gimnàs i no anem tenen una promoció especial que es diu l’os peresós, i amb aquesta petita quota es pot contribuir en la sostenibilitat d’aquesta gran feina social que fan.

Amb la Míriam recuperem la secció del Gilipollas de la quinzena, no teniu curiositat per saber qui s’en duu el títol al programa d’avui?

Tot seguit l’Aurelie ens presenta una càpsula amb un recull de veus de veins i veïnes que ens parlen de la seva relació amb el gimnàs, quina és la teva?

I per acabar en Tomàs fa un petit repàs sobre la història d’aquest espai esportiu i ens formula diferents pregunes tot moderant una petita taula rodona on tots en parlem de la nostra relació d’amor-odi amb el gimnàs, tot ven amanit amb música que incita a fer exerci!

Córre, córre i escolta’ns mentre fas exercici a la sala de musculació o entrenes per la propera marató!

Deja un comentario