De l’hort a casa

 

Al programa d’avui parlem d’horts, parlem de lluita comunitària per aconsseguir uns horts ecològics al nostre barri, parlem de consum responsable, de Cooperatives de Consum i de molt més, sempre de la mà del nostre equip de Ràdioactius: Jordi, Esther, Mario, Pilar, Mart i a l’equip de so Juan Carlos i Diego.

De tot això, parlem amb el Josep Pérez de l’Associació dels Horts de la Fontrobada, els horts comunitaris del Poble-sec, que aviat estaran plens d’hortalitzes i verdures. El nostre company Mart ens parla de les Cooperatives de Consum, amb el testimoni del Xavi Latorre, explicant com s’organitzen a la Cooperativa La Seca. I el nostre reporter Mario, que ens porta fins al Festival Gastronòmic de l’Eat Street i La Cuina del Món, per fer-nos assaborir una mica els diferents plats i “l’àmbientillo” que hi havia dissabte passat a les Tres Xemeneies.

Gràcies a tots per la vostra participació al programa.

Un comentario sobre “De l’hort a casa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s