Parlem del Pla d’Equipaments de Poble-sec

Ir a descargar

Durant l’any 2017, s’ha realitzat el procés de participació per l’elaboració del Pla d’Equipaments del Poble-sec. Aquest debat amb veïns i veïnes ha tingut l’objectiu de recollir les necessitats prioritàries del barri en relació als equipaments i també propostes d’usos i millores d’alguns dels ja existents.

En aquest programa hem comptat amb la Consellera del Barri, la Carolina López, per explicar-nos amb detall tot el procés participatiu, les necessitats que s’han detectat i les propostes que s’han recollit. A més a més, el Jordi Goñi, membre del grup motor i representant de la Casa de la Premsa,  ens ha parlat del rol que ha tingut aquest grup i de la necessitat de continuar fent el seguiment i revisió d’aquest Pla.

Ara comença una nova fase amb la redacció del Pla d’Equipaments pels propers de 10 anys, incorporant les opinions consensuades amb el veïnat.

Si voleu saber més d’aquest Pla i del futur del nostre barri, no us perdeu aquesta entrevista!

Gràcies també per aquest meravellós programa a l’equip de locutors: Juan Carlos, Adrià i Victor i a la nostra tècnica de so, Violeta.

Un comentario sobre “Parlem del Pla d’Equipaments de Poble-sec

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s