Ments obertes & Radioactius

ments obertes (7)

Ir a descargar

 

En aquest programa ens visiten alguns membres del Club Social Ments Obertes, un espai adreçat a persones adultes amb trastorn mental que, a través de l’organització de diverses activitats de lleure escollides de manera assembleària pels seus membres, promou la participació comunitària i la integració social, lluitant contra l’estigmatització que pateixen les persones diagnosticades pels Serveis de Salut Mental.
Com Radioactius, també fan un programa de ràdio i estan carregats de bona energia. A més, escoltareu el primer concurs «AY MADRE, AY MADRE», on dos equips composts per la gent de Ments Obertes barrejats amb la gent de Radioactius competiran per qui sap més sobre bandes sonores de pel·lícules. Voleu saber qui és qui sap més de música i cinema?
Per a conèixer més sobre Ments Obertes us animem a escoltar aquest programa i visitar la seva web.
Volem agrair a totes aquelles persones que han fet possible aquest programa. Gràcies als convidats: David, Irene, Òscar, Juan i Dani de Ments Obertes per animar-se a posar-se davant els nostres micros; al nostre equip: Violeta, Juan Carlos, Esther i al Víctor per conduir el programa!

Un comentario sobre “Ments obertes & Radioactius

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s