Et portem a l’hort

huertos

Ir a descargar

El mes de juny ha estat el primer aniversari de l’Hort de la Font Trobada. Un hort històric del barri que els veïns i veïnes han recuperat per convertir-lo en un àrea autogestionada, destinada al cultiu ecològic.

Fa una mica més d’un any, vam entrevistar al Josep Pérez, qui ens va explicar que  s’estaven fent les adjudicacions de les parcel·les i només obrir les inscripcions ja hi havia llista d’espera. I és que els horts del barri havien estat molt i molt esperats….

Un any després, podem dir que el projecte ha estat un èxit i que les parcel·les estan a ple rendiment. L’hort és un espai comunitari de conreu i d’aprenentatge sobre agricultura ecológica, les plantes i el respecte a la natura, i a més a més, es un espai de socialització pel veïnat i entitats que comparten activitats i coneixements per donar suport els uns als altres.

Si voleu conèixer més com funcionen i quins reptes afronten, no deixeu d’escoltar l’entrevista de l’Ana Maria Serrano, membre de la comissió d’agricultura.

Gràcies a l’Ana per aquesta meravillosa entrevista i a l’equip de Ràdioactius: Juan Carlos, Alejandro, Adrià, Gladys, Silvia i Esther, que han fet possible aquest programa.

 

Un comentario sobre “Et portem a l’hort

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s