Dones i Esport

Kathrine Switzer

Ir a descargar

Aprofitant que al nostre barri el 30 de maig tindrà lloc la taula rodona “Dona i esport”, dediquem aquest programa a les Dones esportistes.

Tenim com a convidades dues dones vinculades al món de l’esport: la Júlia que participa al projecte Media Sport Jove, a Ciutavella, i  la Teresa, membre de la Junta del club de futbol Atlètic La Palma del Poble-sec. Dues dones de generacions molt diferents però que tenen una cosa en comú: la passió per l’esport femení en grup. Totes dues ens parlen dels obstacles amb els que sovint les dones es troben en relació a la pràctica d’un esport. Hi ha esports que només són per homes o per dones? Hi ha poques dones que practiquen esport o és que estan invisivilitzades? Perquè les dones abandonen abans que els homes la pràctica esportiva? Totes aquestes preguntes i més ens les responen la Júlia i la Teresa.

D’altra banda, La Jana, la Dora i l’Abril ens han parlat de “Les de l’hoquei”, la nova sèrie de TV3 dedicada a un grup de noies que juguen a aquest esport. No us perdeu aquesta secció en la que ens hem posa’t al dia de les últimes tendències entre les noies esportistes més joves.

Dediquem una secció també al boxa femení amb en David, entrenador de Beyond, situat al nostre barri. Ens parlen del boxa no des de la perspectiva de la competició sinó de l’apoderament femení, una proposta molt interessant.

Per acabar, hem fet un repàs per les activitats del Cicle PerSpectiva, aquest trimestre dedicades a les dones esportistes, apunteu-vos-hi!

Gràcies a les convidades Teresa, Júlia i David, i a la Jana, l’Abril i la Dora i també a tot l’equip de Ràdioactius que ha participat en aquest programa: Silvia, Gladys, Juan Carlos, Esther R, Maria, Beñat i en la taula de so: Adrià i Alejandro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s