Emergència climàtica

emergenciaclimatica

Ir a descargar

Del 21 al 27 de setembre s’ha celebrat la setmana pel canvi climàtic. Una setmana plena d’actes per a prendre consciència sobre la situació del nostre planeta, repensar models de producció i consum i, sobretot, per a pressionar als governs de tots els països perquè s’impliquin d’una vegada per sempre i de manera real i efectiva per a frenar la crisi climàtica.

L’equip de Radioactius ha volgut posar el seu granet de sorra dedicant el programa d’aquesta setmana a reflexionar sobre com s’està actuant a Barcelona per a combatre la contaminació.

També fem balanç de la mobilització del dia 27, del paper moviments com Fridays For Future i dels actes organitzats des de Barris Pel Clima amb la col·laboració de la Manu, una de les integrants d’aquest moviment al Poble Sec.

Tant si ets activista de l’ecologisme com si ets un convençut negacionista, anima’t i acompanya’ns en aquesta hora de ràdio, potser et farem plantejar-te les coses des d’un altre punt de vista o potser no, però segur que gaudiràs d’una bona estona.

Gràcies al nostre equip per fer possible el programa: Alejandro i Esther R. a la taula de so, Adrià i Silvia, conduïnt el programa i a Juan Carlos, Esther G i Núria per la seva secció.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s