Poble-sec Cooperatiu

Cartell FEES generic

Ir a descargar

El passat dissabte 5 d’octubre vam tenir el privilegi de poder participar a la II Fira d’Economia Social, Solidària i Sostenible que es va celebrar al barri del Poble-Sec i que ha estat liderada per Cooperasec.

Aquesta fira ha estat un espai de trobada on van participar molts col·lectius, entitats i persones que aposten per un altra model econòmic, social i polític per desenvolupar els seus projectes al barri.

Com a novetat, aquest any la Fira ha estat fruit d’un procés participatiu on els col·lectius, entitats i persones que han participat han decidit el format de la Fira. El resultat ha estat una Fira dinàmica, amb estands informatius, però també amb petits tastets de les activitats que fa cada col·lectiu o entitat. Entre d’altres activitats vam poder serigrafiar samarretes, fer un debat d’economia de les cures, un itinerari pel passat i pressent cooperatiu del barri, un teatre-fòrum i un mapeig d’iniciatives d’economia social i solidària.

A més, vam gaudir dels castellers, la batucada de Somsó i un menjar popular del Menjador de La Base que ens van oferir una paella boníssima per acabar!

Va ser una mostra de la riquesa i diversitat del barri i un dia més per fer això que ens encanta a Radioactius, enfortir els vincles i teixir xarxa al barri. Gràcies a les persones entrevistades: Mar, Chiara, Leïla, Raquel, Pam, Julie, Ladidet i Aidé. I gràcies a l’equip de Ràdioactius que ha participat en aquest programa: Juan Carlos, Esther R., Alejandro, Beñat, Claudia, Núria i Maria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s