Barri sa, barri organitzat.

Ir a descargar

Aquest programa especial el vam realitzar durant la jornada comunitària que es va celebrar el dia 19 de desembre, a la plaça Navas, en el marc de la campanya «Una barri sa és un barri organitzat», impulsada per l’Ateneu Cooperatiu La Base i que té com a un dels seus objectius poder generar una xarxa de barri que faci front a les problemàtiques de precariedad i desigualdad que s’han vist agreujades per la #Covid19.

Durant el programa vam passar pels nostres micros diferents entitats i col·lectius del #PobleSec com Cooperasec, la Xarxa de Suport Mutu, el Comité Revolucionari d’Aliments, el Sindicat de Barri i l’Ateneu La Base, entre d’altres, que van participar a la jornada i que van compartir la seva experiència organitzativa en àmbits com l’habitatge, l’alimentació, el suport mutu, l’economia social, solidària i sostenible,….

A més, a la jornada vam poder conèixer moltes altres entitats que estan treballant per donar suport al col·lectius més vulnerables i que van anar explicant quines són les seves visions sobre què és la salut i què és un barri saludable.

El que va quedar molt clar és que «Un barri sa és un barri organitzat», perquè oranitzar-nos i cuidar-nos també és entreteixir aliances contra la crisi social i sanitària que ens colpeja.

En definitiva, si voleu reviure la jornada i conèixer algunes de les entitats i col·lectius que es mouen al barri, no deixeu d’escoltar el programa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s