Les Tres Xemeneies per al Barri

Ir a descargar

En aquest nou programa parlem d’un tema molt important pel nostre barri i que, potser, el veïnat no en som prou conscients: l’impacte que pot tenir al barri el futur de les Tres Xemeneies.

Actualment, a banda i banda del Poblesec, hi ha tres edificis emblemàtics en desús: el Palau d’Esports, la Casa de la Premsa i l’Edifici de FECSA, als jardins de les Tres Xemeneies, i donada la manca d’equipaments del Poblesec, hi ha una demanda per part del veïnat de recuperar-los pel barri. 

La Julieta i la Núria presenten a en Roger Pou, membre de la “Plataforma Recuperem les Tres Xemeneies”, i la Maria Carretero, de La Base, en representació del col·lectiu “Un Barri sa, un barri organitzat”. Amb aquesta entrevista ens informen de la problemàtica que planteja l’especulació amb l’edifici de FECSA i de la controversia de tancar o no la plaça, com han demanat algunes associacions de veïns. El debat està obert: especulació i gentrificació amb un edifici ple d’oficines o preferim habitatge social i equipaments pel barri? Volem una plaça d’ús restrictiu o gaudir d’un espai de convivència on poder compartir totes les opcions que ens pot oferir? Si voleu saber una mica més del tema, no us perdeu el programa d’avui. 

Continuem amb la secció de notícies del Districte de Sants-Montjuïc. Si voleu estar al dia del que es cou,  teniu tota l’actualitat del Districte de la mà d’Ona Sants amb qui tenim el plaer de col·laborar.

D’altra banda, tot l’equip de radioactius fem un petit homenatge a la María Gil, la radioactiva més veterana de la colla, entranyable i  alegre, que  per la pandèmia no ha pogut estar amb nosaltres als programes. L’Alejandro i l’Esther, que han pogut fer un cafè amb ella, ens porten  una càlida salutació de la Maria qui ens deixa entreveure que qualsevol dia la tornarem a tenir davant dels micros!

En Juan Carlos ens presenta el nou «Gilipollas de la quinzena», no us imagineu qui pot ser?

I per acabar, us avancem també que aquest divendres 21-5-2021 de 10h a 19h, al pati de la biblioteca Francesc Boix, tornem a fer xarxa amb el Trocasec que tant hem trobat a faltar, i la Julieta ens porta la primícia que, dins dels tallers intensius d’estiu del C. Cívic del Sortidor, Radioactius  ofereix un taller de ràdio on aquest estiu podreu aprendre que és una escaleta, com es fa una entrevista i  moltes altres coses … que a més culminarà amb la gravació d’un podcast!  Així que esteu tots i totes convidades a formar part del nostre equip… Us hi animeu?

Agrair a totes les persones participants al programa la seva estima i  la seva força i energia per tirar endavant aquest projecte i al nostre equip: l’Esther R., que avui ha estat de tècnica de so junt amb l’Alejandro, i a en Juan Carlos, l’Esther G., la Sílvia, i la Julieta i la Núria que avui han fet un bon tàndem, desitjant que passeu una bona estona escoltant-nos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s