8M, Els nostres cossos, les nostres vides!

Ir a descargar

8M, Els nostres cossos, les nostres vides!

Superades les celebracions del Carnestoltes, acaba un febrer convuls, des de ràdioactius condemnem tot acte de violència i la guerra n’és la seva màxima expressió. Desitgem que el sentit comú s’acabi impossant i la Pau sigui una realitat a tot el món, no només a Ucraïna si no a totes les zones del món on hi ha conflictes que algú ha decidit que ja no són notícia.

Aquest mes de març tornem a celebrar el 8M, el dia de la dona, i entre tristesa i orgull aquest programa va dedicat a la Mar C. Llop, veina del barri, un fotògrafa increïble, una dona empoderada, lliutadora i activista trans que amb la seva gran sensibilitat ha acompanyat a persones adultes i a infants en el procés de sociabilització del seu gènere sentit, documentant gràficament el seu procés, convertint-se en un referent per tots. Malauradament la Mar ens ha deixat massa aviat, però el seu llegat perdurarà per sempre i la recordem amb joia. Va per tu Mar!

El programa comença amb la interessant entrevista de la Míriam a la Natàlia i la Carolina, de la Cooperativa de la Eroteca. Parlem de sexe amb naturalitat? Coneixem els nostres cossos? O no es parla clar per por a ser jutjat? Creiem que segueix sent una assignatura pendent i amb aquesta entrevista us fem un tastet dels tallers que ofereixen a l’Eroteca i hem fet un petit col·loqui on hem parlat entre tots de la nostra informació o desinformació, animant-vos a reconquerir els vostres cossos i gaudir-los, respectant les vostres diversitats, i a que parleu molt i molt!

Tot seguit l’Ester M. ens ha informat d’algunes de les diferents activitats de les que podrem gaudir pel 8M i us recordem que aquest diumenge 6-3 a les 14h al carrer Concòrdia amb el carrer Olivera es fa un homenatge a la Mar amb grans artistes i micro obert.

La Natàlia ens porta un divertit concurs sobre dones científiques, en coneixeu gaires? Doncs la veritat és que ens queda molt per saber, perque les dones havíen estat a l’ombra fins no fa massa, tot i ser les grans portadores de la llum, així que us convidem a gaudir del concurs, a investigar i apendre!

El conte de la nostra estimada Sílvia posa fi a un bonic programa en commemoració del 8M i en memòria d’una dona única i espectacular con la Mar C.Llop.

Esperem que gaudiu d’aquesta horeta de programa que a nosaltres sempre s’ens fa curta i agraïm a tot l’equip que amb la seva entrega i carinyo fa possible ràdioactius: Juan Carlos, Esther G., Alejandro, Esther R., Sílvia, Raquel, Tomás, Julieta, Natàlia, Míriam, Vity, Esher M., Isabela i Núria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s