Radioactives i orgulloses

Ir a descargar

Juny és el mes de l’Orgull. Des de Ràdioactius, ho hem aprofitat per convidar a la nostra ràdio comunitària al Free, veí aficionat, igual que nosaltres, a les experiències comunitàries. Ell, juntament amb set mariques, han impulsat un col·lectiu destinat a l’acompanyament als veïns homosexuals i ara el portem molt més enllà, creant un espai de trobada al barri, obert a tots i totes on s’hi viuran activitats d’allò més variades. A més d’explicar-nos el seu projecte, reflexiona amb nosaltres sobre els motius pels que sentien que era una necessitat.

Juny és el mes de l’Orgull, però també del solstici d’estiu i de la nit de Sant Joan. Parlem juntes de com ens agrada (i no ens agrada) celebrar aquest màgica i embruixada nit. Per arrodonir aquest programa festiu i reivindicatiu a parts iguals, ens obrim a vosaltres amb un col·loqui sobre les ja famosíssimes aplicacions per lligar. Us compartim anècdotes i consells que ens han fet arribar les nostres amigues.

¡A gaudir-lo!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s