Recordant el maig del 68

Ir a descargar

Aquest programa el dediquem al MAIG del 68. La Raquel i en Tomàs entrevisten la Marianne Brull, poblesequina apassionada i suissa de neixement que va viure a París el maig del 1968 i que va ser clau a Espanya doncs va també treballar a l’editorial el Ruedo Ibèrico, fundada per refugiats espanyols. Gràcies a aquesta editorial molts espanyols jugant-se la pell i amb la col·laboració  de turistes van aconseguir fer arribar a Espanya llibres prohibits pel franquisme. A més la Marianne va preservar molts cartells del Maig del 68 que els podeu veure,doncs estan exposats  a la Base, i també ens parla de la música improvissada que va començar a programar a Sants i que actualment segueix programant a la Base.

La Isabela ens parla de com es va viure el maig del 68 a Espanya, de la música que s’escoltava i ens porta un petit concurs dels hits espanyols de l’època.

La Julieta ens dóna algunes idees de coses que podem fer aquest dies amb l’agenda cultural.

La Míriam ens porta un petit concurs sobre curiositats de la transició que no us deixarà indeferents.

Esperem que gaudiu del programa a l’ombra i prenent alguna cosa refrescant que us ajudi a passar millor aquesta calorada.

I per acabar, agraïm a tots el radioients que ens seguiu i ens doneu suport i com no a la Bibliomusicineteca que ens acull, i també a totes les persones que col·laboren venint a parlar dels seus projectes i a tots el membres que en formen part i amb tota la il·lusió fan possible que radioactius tiri endavant i segueixi creixent i evolucionant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s