Poble Sec, escenari de Radioteatres

Ir a descargar

Un dels projectes que més ens agraden a Radioactius és la realització de Radioteatres. D’això en parlem avui. Dels nostres Radioteatres, dels que hem fet (Memòries d´un barri” i “Propera parada Poble Sec”) i dels que vindran….. Tenim moltes ganes de tornar a posar-nos mans a l’obra.

Però també hem dedicat temps a altres temes. Des de la nostra secció “El gilipolles de la quinzena” la nostra estimada Núria ha abordat la tan temuda violència masclista en totes les seves variants. Com sempre des dels micròfons de Radioactius, critiquem qualsevol indici d’aquesta xacra que malauradament ens segueix acompanyant a la nostra societat.

Però aquí no s’acaba la cosa. Antonio, a la seva secció Tecno tips ens parla d’un aparell que ja s’ha convertit en imprescindible a les nostres vides. El mòbil. Podem viure sense el maleït aparell? Sembla que no i és per això que el nostre company ens dóna alguns consells sobre això.

El radioactiu més jovenet, Pau, ens parla avui a la secció d’esports d’una branca que de vegades no se li dóna la importància necessària, la petanca. Hem conegut i parlat amb gent del barri que practica aquest esport.

I per acabar la Natàlia ens porta més pistes sobre l’enigma que ens va plantejar a l’últim programa. Vau saber aclarir-ho?

Gràcies a tot l’equip de Radioactius Poble Sec que fa possible aquest somni radiofònic cada setmana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s