Cecília, una veneçolana radioactiva al Poble-sec

Ir a descargar

Cecília és una artistassa poblesequina, veneçolana d’origen, que va arribar al barri ara fa 31 anys. Ràdio-actius ha col·laborat amb la Cecília en moltes ocasions però fins ara no ha estat la protagonista del nostre programa.

Hem volgut parlar amb ella sobre la seva vida, el seu art i la seva darrera exposició. Dona empoderada, alegre i generosa, mare, actriu, cantant, poeta, show-woman, etc, etc La Cecília no deixa mai a ningú indeferent i és molt estimada al Poble-sec.

Durant el mes de gener, al Centre Cultural Albareda hem pogut gaudir d’una magnífica exposició sobre la seva trajectòria artística en la que ha col·laborat també la Bibliomusiciteca amb l’acte d’homenatge Cecília 100×100. També hem pogut tornar-la a veure al Centre Cívic del Sortidor en la respresentació de la obra Cosas de Negros or Black is beautiful.

Us convidem a escoltar-la doncs contagia alegria i sempre ens fa riure d’una manera o altra, ens explia anècdotes, curiositats, parlem de les seves arepes i moltes cosetes més. Esperem que gaudiu tant del programa com nosaltres al fer-lo!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s