Radio-tertúlia: Petits canvis per gaudir menjant sa

Ir a descargar

Radioactius s’ha desplaçat al Centre Cívic el Sortidor per trobar-se amb l’Escola Popular de Salut per a Persones Grans. Un espai en el qual a través de diferents activitats plaents i què animen a fer xarxa entre veïnat, es promou el benestar i la salut de les persones participants.

I si parlem de plaer i salut i a més ho fem al Centre Cívic el Sortidor, centre especialitzat en gastronomia, també hem de parlar de les nostres receptes preferides. Cal dir… no sempre totes del tot saludables! Tanmateix, amb petits canvis podem transformar els nostres plats en fonts de salut.

Hem començat la tertúlia compartint receptes variades, totes molt sugerents i després La Cristina López, dietista-nutricionista del Poble-sec CAP Manso, ens ha fet propostes per a millorar-les. Sovint aquesta millora té a veure amb les quantitats. Sabíeu que l’ideal de proporció d’un plat és meitat de verdura, un quart hidrats de carboni i un quart de proteïna? A quina hora és millor menjar la fruita? Quantes peces s’han de menjar al dia? Què passa amb les croquetes? Si vols saber això i moltes coses més, escolta’ns. Menjar millor és sempre un benefici. Esperem que gaudiu tant del programa com nosaltres!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s