Ràdioteatre «Propera parada: Poble-sec»

propera parada

El 14 de desembre es presenta al Centre Cívic El Sortidor, a les 18.30h, el radioteatro i la performance “Propera Parada: Poble-sec” dins el projecte d’art comunitari Creació XIC.

“Propera parada Poble-sec” presenta la història de quatre persones migrants que vam arribar des de diferents orígens fins al barri del Poble-sec .

Amb aquest ràdioteatre volem donar visibilitat a històries anònimes de persones que mai sortiran als llibres d’història, però que han tingut la valentia d’emprendre una nova vida i arribar a sentir-se part d’una nova família.

Us convidem a reflexionar amb aquestes micro-històries radiofòniques sobre qui escriu les pàgines del llibre de la vida dels barris.

Nosaltres creiem que la història no només s’escriu a les universitats o als despatxos, la història dels barris s’escriu als carrers i a les places, a les lluites veïnals i a les alegries compartides. Per això, ens plantegem on són les persones migrades en aquesta història, quins moments i quines vivències han compartit amb els seus veïns i veïnes i en quin moment les històries es creuen i sorgeixen els vincles.

Si voleu conèixer als protagonistes d’aquestes històries, us hi esperem el dia 14 de desembre,  al CC El Sortidor.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s