Altres escenaris possibles al Poblesec?

Ir a descargar

Doncs sí, a banda del circuit habitual n’hi han molts. Heu anat a cap concert a algún lloc curiós i diferent? Us interessa esbrinar on podem trobar aquests racons on es gaudeix de la música en viu? Si la vostra resposta és afirmativa no podeu deixar d’escoltar el programa d’avui. Doncs Aquesta vegada és en Tomás qui condueix aquest programa farcit de música. L’Isabela entrevista a Nando Cruz periodista musical i a l’Irene Armengué Directora del Centre Cultural Albareda qui ens presenten l’exposició “d’altres escenaris possibles”, és realment fascinant…així que no perdeu el temps i aneu a veure-la fins el proper 20-02-2022 o a fer la ruta al Poblesec per conèixer aquests espais, a més podreu contribuir a engrossir la llista d’altres escenaris possibles del nostre barri o de tota la ciutat!!!

També podeu gaudir a la Bibliomusicineteca d’una altra exposició a càrrec del jove fotògraf Cristian Movellan, “La luna siempre sale”, en Tomás li fa una petita entrevista a “Move” on explica les fotos realitzades amb càmara analògica sobre la nit barcelonina … on tampoc falta la música… I qui sap potser us reconeixeu en alguna de les fotos exposades!

La Núria ens presenta un nou “gilipollas de la quincena” i desvetlla una mica els despropòsits entorn un festival musical … us feu a la idea de qui serà?

Finalment la Julieta ens presenta un nou concurs: “¿Quien dijo qué?” Us atreviu a participar?    l’Esther R.  ha triomfat rotundament…  sou capaços d’igualar o superar els seus encerts?

Esperem que gaudeixis d’aquesta horeta radioactiva en bona companyia… fes-ho còrrer!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s