Viu Montjuic, viu el barri

Ir a descargar

Endinsats ja en la nova temporada, aprofitem també per mostrar-vos l’inici de nous projectes al barri. És amb aquesta voluntat que en el programa d’avui la Mireia (una de les nostres fantàstiques incorporacions) i l’Esther entrevisten a la Gemma de l’Economat i l’Anna de la Comissió Jove, dos projectes acabats de sortir del forn. Què no els coneixeu encara? Escolteu-les i, sens dubte, us encisaran.

A més, seguim amb novetats inigualables: en Pau el nostre radioactiu més esportiu que ens porta un bon grapat de novetats dels clubs del barri, l’Antonio amb tecno tips donant-nos una classe amena sobre un tal micro…, bé el mateix us desvelarà el què. I l’enigma del Poble Sec un petit concurset amb pistes per a descobrir aspectes del barri a través del joc. I no podia faltar el gilipollas de la quincena, en aquesta ocasió amb el nostre gran reflexiu Tomàs.

Un comentario sobre “Viu Montjuic, viu el barri

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s